Orginal So-Cap hairextensionsAl het haar is remy´s gesorteerd, dit houdt in dat de haren in de juiste haarschubben richting zijn gesorteerd, dit is erg belangrijk want het houdt de hairextensions veerkrachtig en gemakkelijk doorkambaar en langer houdbaar. 
Original So-cap hairextensions zijn van te voren geprepareerd met een binding (waxje) van keratine dit geeft de zekerheid van een stevige aanhechting aan je eigen haar. 

Het haarvermeerdering en verlengingssysteem van Original So-Cap bestaat uit hairextensions voor krullend haar : “natural weave” en hairextensions voor stijler haar : “straight” genaamd. 
Deze hairextensions hebben 3 lengtes namelijk 30-40-50 cm , en zijn verkrijgbaar in bijna alle denkbare kleuren.


Kleuren Original So-Cap :

1b 2 4 6 8
  
10 12 14 17 20
  
24 26 27 30 32
  
33 35 130 140 530
 
DB2 DB3 DB4 8/26 18/24
 
32/130 32/530 6/27 20/27 14/20
 
2/12 6/12

De binding (waxje) zou qua stevigheid rustig een jaar in je eigen haar kunnen blijven zitten, maar wij hebben een natuurlijke haaruitval en ons eigen haar groeit. Hoe langer de hairextensions erin zitten hoe groter de kans is dat het gaat klitten met je eigen haar.
Daarom worden de hairextensions gemiddeld niet langer dan 3 á 4 maanden in het haar gedragen, dit om beschadiging aan je eigen haar te voorkomen.

Indien een kleuring of omvorming van het eigen haar gewenst is, dan dient deze behandeling 4 dagen voor of na het plaatsen van de hairextensions te gebeuren.

Kleuren & Stijlen
 
Hairextensions stijl
Extensions stijl Verkrijgbaar in 30-40-50 cm 

 

  
Hairextensions natural weave
Extensions natural weave Verkrijgbaar in 30-40-50 cm

 

  
Hairextensions Funky colors
Extensions Funkycolors Hairextensions in diverse funky colors worden gebruikt om een aantal highlights effecten in het haar aan te brengen.
Deze "highlights" zijn als enige van synthetisch haar. 


Indian Gold hairextensionsDe hairextensions van Indian Gold zijn vervaardigt uit de hoogste kwaliteit 100 % menselijk haar, afkomstig uit India.
Deze hairextensions zijn zeker te vergelijken met de hairextensions van Greath Lenghts.
Het gewicht van 1 enkele hairextension is 0,7 gram, dit zorgt ervoor dat 100 á 125 hairextensions voldoende zijn voor een volledige verlenging.

De haren worden op een natuurlijke wijze ontkleurd door een eigen gepatenteerd systeem waarbij geen schadelijke stoffen worden gebruikt.
De haren zijn zowel remy als double drawn gesorteerd en nog geheel in het bezit van hun schubbenlaag.
Dit zorgt voor prachtige gezonde glanzende hairextensions van de hoogste kwaliteit die onbeperkt optimaal blijft zitten zonder zijn kwaliteit te verliezen.Indian Gold hairextension is te verkrijgen in 3 verschillende lengtes:

    35 cm
    45 cm 
    55 cm


Er zijn 5 verschillende soorten haarstructuren:

    Natural straight 
    Slight wavy
    Body wavy 
    Medium wavy 
    Tight curly


De hairextensions van Indian Gold zijn over het algemeen een stuk beter van kwaliteit als van Original So-Cap. 
De hairextensions zijn per pluk al een stuk voller, dus je hebt minder hairextensions nodig voor een gehele verlenging.
Ook behoudt het zijn glans en veerkracht gedurende de gehele periode.
Daarbij zijn de kleuren van Indian Gold ( vooral de lichtere tinten ) over het algemeen mooier en dieper van kleur dan van de Original So-Cap.
De hairextensions van Indian Gold is een echte aanrader, deze “pluizen” minder snel en blijven langer mooi.