Werkwijze Villa Hair

Ik werk zowel overdag als s avonds.
Dit kan in overleg.


Soorten haar : 

Ik werk met 2 verschillende soorten hairextensions namelijk met Original SoCap en Indian Gold, deze behoren tot de top 3 van de beste kwaliteit hairextensions


Intake- gesprek :

Eerst word je uitgenodigd voor een intake-gesprek, waar ik je zal informeren over de mogelijkheden van hairextensions. 

Eerst wordt je haarkleur bepaald aan de hand van een kleurenring. Meestal wordt er met 2 of 3 tinten gewerkt om een zo natuurlijk effect te creren. 
Je eigen haren bestaan namelijk ook niet uit precies 1 en dezelfde kleur.
Ik zal dan de gewenste kleur en het aantal bestellen, en dan kan ik de hairextensions meestal binnen 2-3 dagen inzetten.

Ik vraag tijdens dit intake-gesprek een aanbetaling van 30 % van de hairextensions. Mocht u na aanleiding van het intake-gesprek toch besluiten om geen hairextensions te laten plaatsen worden hier natuurlijk geen kosten voor in rekening gebracht.


Inzetten :

Bij het inzetten van de hairextensions wordt er rekening gehouden met de vorm van je hoofd, en je natuurlijke eigen haargroei. Het haar wordt hierna verdeeld in meerdere vlakken en rijen.

Door middel van de hairconnector worden de hairextensions bevestigd aan je eigen haar.
Bovenaan de hairextension zit een klein waxje, deze smelten we om je eigen haar, alleen het gedeelte van de tang wat op de wax komt is warm, dit is dus NIET schadelijk voor je eigen haar.
Na het inzetten van de hairextensions worden deze op de gewenste lengte gesneden en gestyld.


Tijdsduur inzetten en verwijderen :

Een complete haarverlenging duurt ongeveer 3-4 uur.
Het verwijderen van de hairextensions duurt ongeveer 2 uur, afhankelijk van de staat van verzorging van de hairextensions.
Tip : Was je haar vlak voordat ze eruit worden gehaald met Fructise shampoo ( alleen gebruiken 3-4 dagen voor het verwijderen !! ) Dit zorgt ervoor dat het uit halen van de hairextensions gemakkelijker gaat. 


Volume-behandeling of haarverlenging ?

Voor meer volume in je haar heb je voor een mooi resultaat ongeveer tussen de 75 100 hairextensions nodig.

Voor een haarverlenging heb je ongeveer tussen de 125 175 hairextensions nodig, dit is afhankelijk van de dikte van je eigen haar.
Over het algemeen is het zo : hoe dikker je eigen haar ; hoe meer extensions je nodig hebt.


Remy Hair ( 100 % echt haar ) : 

Remy hair betekend : dat de haarschubben allemaal dezelfde richting opstaan voor een mooi, natuurlijk en klitvrij resultaat.
Je kunt de hairextensions gewoon wassen, fhnen, verven. Dus eigenlijk alles wat je normaal gesproken ook met je eigen haar doet.
Je krijgt van mij een uitgebreid formulier mee naar huis, waar alles op staat wat je moet weten over de verzorging van de hairextensions.

Bij een GOEDE verzorging kun je de hairextensions ongeveer 3-4 maanden laten zitten.
Daarna worden de hairextensions verwijderd met een speciale verwijdervloeistof en verwijdertang. 


Let op :
Medicijnen , stress en zwangerschap en ook de periode na de zwangerschap kunnen je haren benvloeden, dus kunnen invloed hebben op het verliezen van je haren. Dus ook op de hairextensions. 
Ik adviseer dan niet om hairextensions te laten plaatsen als bovenstaande voorbeelden op jou van toepassing zijn.

Garantie :

Ik geef 3 maanden garantie op de hairextensions ( mits de verzorgingsadviezen goed worden opgevolgd), zodat je verzekerd bent dat je kwaliteit krijgt voor je geld. 
Ook vraag ik je om na 1,5 tot 2 maanden na het inzetten bij mij langs te komen zodat ik de hairextensions kan controleren of de waxjes nog goed vast zitten en op eventuele kitten.